Hallo Franchise presenteert: 
A1 personeelsdiensten

Je hebt ondernemerstalent en ziet kansen in de arbeidsbemiddelingsbranche. Je wilt graag voor jezelf beginnen en je lokale netwerk benutten. Het liefst heb je de vrijheid van een ondernemer én de voordelen van een grote, professionele organisatie. Die combinatie is mogelijk: start je eigen uitzendbureau met de franchiseformule A1 personeelsdiensten.
A1 personeelsdiensten is een full service personeelsdienstenbureau met ruim 10 jaar ervaring op het gebied van uitzenden, detachering, werving& selectie en in-house services. De nummer één op de lokale markt. A1 personeelsdiensten bevindt zich dan ook middenin de lokale gemeenschap. Altijd zichtbaar, bereikbaar, aanwezig, en beschikbaar voor haar opdrachtgevers en uitzendmedewerkers.
De lokale aanpak, nuchterheid en hoge kwaliteit vormen de basis van het succes. Een optimaal vormgegeven back office, gestandaardiseerde werkprocessen en nieuwe systemen zorgen ervoor dat de franchisenemers snel en effectief hun administratie doen. De back office speelt tevens een sleutelrol in het proces van verlonen en voorziet de franchisenemers van nuttige managementinformatie en analyses. ‘Samen werkt het’ is het motto.
Spreekt dit je aan? Dan maken wij graag kennis met jou!

Op Hallo Franchise ontmoet A1 personeelsdiensten graag ondernemers die zich herkennen in het onderstaande profiel:
Kenmerken A1 ondernemer: ondernemend, passie voor sales, lokale netwerker, ervaring in de uitzendbranche is een pré maar niet noodzakelijk
Beschikbaar eigen vermogen: circa EUR 20.000,-
Interesse in een A1 vestiging in: met name Alkmaar, Breda, Delft, Den Haag, Den Bosch, Dordrecht, Haarlem, Helmond, Rotterdam of Tilburg
Bekijk ook
www.a1-personeel.nl.

Wil je je aanmelden voor Hallo Franchise? Vul dan het
aanmeldformulier in.

Terug naar de website van Hallo Franchise