• Logo da

DA

DA is dé franchiseformule voor de zelfstandige drogisterij- ondernemer. Met meer dan 200 winkels door heel Nederland. In dorpskernen, wijkwinkelcentra, ziekenhuizen en in combinatie met apotheken en supermarkten. Ons bestaansrecht is krachtig lokaal ondernemerschap. En samen met een inspirerend assortiment, passend advies en goede service maakt dat DA.

Hoe het begon
DA is 75 jaar geleden opgericht vanuit de gedachte dat met krachtenbundeling en samenwerking meer bereikt wordt. Wij zijn trots op ons merk. Door de jaren heen is DA een sterk nationaal merk geworden dat op lokaal niveau ingevuld wordt door zelfstandige ondernemers. Sinds 2015 is Nederlandse Drogisterij Service de retailorganisatie achter de DA- formule.

Fris, Gezond en Mooi
DA winkels zijn ingericht volgens het Fris, Gezond en Mooi concept. Hiermee geven we een heldere invulling aan de formule en bieden we een onderscheidend assortiment. We laten beleven en willen verleiden. Onze drogisten staan garant voor deskundig advies en oprechte service.

DA-ondernemer worden?
Heeft u een passie voor ondernemen én het drogisterijvak? Dan is DA op zoek naar u! Van onze ondernemers vragen wij HBO werk- en denkniveau, betrokkenheid bij de klant en de winkel, passie voor ondernemen en een set sterke communicatieve vaardigheden.

Geďnteresseerd? Laat dan nu uw gegevens achter en vraag het informatiepakket aan!

Bestel het informatiepakket

Foutmelding  
 
Bedrijfsnaam
Voor en achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.