• Sandwich logo

Sandwich

Casual Contemporary with Personality

Met meer dan 70 winkels, 2200 verkooppunten wereldwijd, een eigenzinnig handschrift en 35 jaar heritage is Sandwich niet weg te denken uit het internationale modelandschap. Een belangrijk onderdeel van dit succes is het aansprekende winkelconcept en de veelgeroemde persoonlijke service. Zo heeft het womenswear label door de jaren heen een zeer loyale fanbase weten op te bouwen. De stijl van Sandwich is het best te omschrijven als Casual Contemporary with Personality. Het label staat dan ook voor eigentijdse kleding die je elke dag kunt dragen, maar nooit alledaags is.

Better Together
‘Better Together’ vormt al sinds de start in 1983 de inspiratie achter het herkenbare handschrift en de uitgebalanceerde collecties van het Nederlandse label. Barbara Swaak, Head of Design van Sandwich: “Onze collecties zijn altijd makkelijk te combineren, binnen en buiten een seizoen. Een Sandwich item staat nooit zomaar op zichzelf. ‘Better Together’ staat voor de som der delen.”

De holistische aanpak van Sandwich leidt tot rijke, uitgebalanceerde collecties met een hoog draagcomfort. Barbara Swaak: “We zoeken binnen ons ontwerpproces altijd naar harmonie. In materialen, kleuren, silhouetten. Maar echte harmonie vraagt ook om contrast, soms moet er iets een beetje schuren, zo ontstaat diepte.” Dat contrast is soms letterlijk zichtbaar in de vorm van een contrastkleur binnen het kleurenpalet. Ook typisch Sandwich: het combineren van verschillende soorten materialen in één item. Denk aan leer met punto roma bijvoorbeeld of jersey met cotton.

Sandwich het bedrijf
Sandwich is onderdeel van de VeldhovenGroup, een internationaal familiebedrijf met sterke familiewaarden. Zo staat samenwerken met passie, plezier en professionaliteit hoog in het vaandel bij de VeldhovenGroup. Deze waarden staan garant voor continuïteit en lange termijn succes. 

Ben jij de perfecte match voor deze formule?
Sandwich zoekt enthousiaste franchisenemers die affiniteit hebben met mode. Zo heb je oog voor detail en beschik je over een resultaatgerichte instelling. Daarnaast heb je leidinggevende ervaring in de Retail.

Sandwich ondernemers:
• Hebben een passie voor fashion
• Zijn klantgericht
• Hebben sterke ondernemerskwaliteiten
• Zijn sociaal, energiek en betrokken
• Klikken met filosofie en cultuur van de Sandwich organisatie

Pas jij binnen dit profiel?
Hou je van hard werken op de winkelvloer en ben jij een retailer in hart en nieren? Kun jij onder druk presteren en ben je in staat om een succesvol team neer te zetten en de klant de beste service te verlenen? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Het is bij sandwich zelfs mogelijk om meerdere vestigingen te exploiteren! Voor meer informatie stuur je een mailtje naar info@customerfactory.nl of neem je een kijkje op www.sandwich.eu.

Bestel het informatiepakket

Foutmelding  
 
Bedrijfsnaam
Voor en achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.