• SPAR

Spar

Spar is een oer-Hollands en springlevend bedrijf. In Nederland en ook internationaal! Met meer dan 12.000 winkels in ruim 30 landen is Spar een van de grootste food retailers ter wereld.
Spar is de winkel waar je voor de dagelijkse boodschappen terecht kunt. Waar de nadruk ligt op vers in het algemeen en vers brood in het bijzonder. Spar is de buurtsuper, maar ook de bakker in de buurt. Dat zijn de redenen waarom klanten en ondernemers kiezen voor Spar.
Zoals de Spar-ondernemer dicht bij de klant staat, zo staat Spar franchise dicht bij haar Spar-ondernemer. Dat gaat verder dan een assortiment van zes- tot achtduizend artikelen met veel vers. Zo staan er bedrijfsadviseurs voor u klaar. Terwijl u druk in de weer bent met uw winkel en uw klanten, ontwikkelt Spar landelijk een succesvol assortimentsbeleid, maken we reclame en leiden we uw medewerkers op. Zo hoort franchisen te werken: de zelfstandige, lokale ondernemer geniet van de lusten van een landelijk bekend merk en de koepelorganisatie ontneemt hem van een hoop lasten.

Bestel het informatiepakket

Foutmelding  
 
Bedrijfsnaam
Voor en achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.