• 4317001 Mega logo CMYK

MEGA

Een totaalbeleving rondom haar badkamer, woonvloer en keuken, dat is waar MEGA franchise voor staat. De klant vindt in MEGA dé vakkundige partner bij het realiseren van de totaalbeleving.

In de vestigingen van minimaal 1.000 m² is een grote variatie te vinden op gebied van badkamers en keukens. Naast badkamers en keukens biedt MEGA ook tegels en losse producten aan. De klant kan er terecht voor producten van hoge kwaliteit, totale ontzorging en montage mogelijkheden, advies op maat en snelle levertijden. De formule biedt een luisterend oor en persoonlijke aandacht naar de klant.

Inmiddels alweer 25 jaar geleden opende MEGA haar eerste vestiging. Sindsdien is MEGA doorgegroeid tot een waardige totaal aanbieder van prachtige badkamers en onderscheidende keukens volgens de laatste trends en een bijzonder grote collectie tegels en woonvloeren. Momenteel heeft de formule tien vestigingen en daarnaast zijn ze van plan om in 2018 flink uit te breiden. Dankzij de jarenlange ervaring van MEGA heeft het bedrijf een uitgebreid netwerk in zowel binnen- als buitenland en is zij in staat om vanuit een persoonlijke benadering samen met de eindgebruiker als één team naar het eindresultaat te werken.

Je eigen MEGA store? Pak nu je kans! MEGA zoekt franchisenemers! Zet dan nu de eerste stap en vraag vrijblijvend de franchisebrochure aan! Voor meer informatie stuur een mail naar info@customerfactory.nl of kijk op www.megategel.nl.  

Bestel het informatiepakket

Foutmelding  
 
Bedrijfsnaam
Voor en achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.