• 4317001 Mega logo CMYK

Formule van de maand
Mega Tegels & Badkamers

De grootste collectie tegels en badkamers, het beste advies en direct een eerlijke prijs, dat is waar MEGA Tegels & Badkamers voor staat. In de vestigingen van minimaal 1.000 m≤ is een grote variŽteit te vinden van elke soort tegel: wandtegels, vloertegels en natuursteen. Naast tegels, biedt MEGA Tegels & Badkamers ook losse producten of complete badkamers aan. De klant kan er terecht voor producten van hoge kwaliteit, totale ontzorging en montage mogelijkheden, advies op maat en snelle levertijden.

Hoe het begon
Inmiddels alweer 25 jaar geleden opende MEGA Tegels & Badkamers haar eerste vestiging. Sindsdien is de tegelspecialist doorgegroeid tot een waardige totaal aanbieder van prachtige badkamers en een bijzonder grote collectie tegels en woonvloeren Inmiddels beschikt MEGA Tegels & Badkamers over tien vestigingen, waarvan er acht zijn gevestigd in Noord-Holland. Ook is MEGA Tegels & Badkamers te vinden in Utrecht en Friesland. Dankzij de jarenlange ervaring van MEGA Tegels & Badkamers heeft het bedrijf een uitgebreid netwerk in zowel binnen- als buitenland en is zij in staat om te voorzien in de huidige klantbehoefte van zowel de particulier als de zakelijke afnemers.

De franchiseformule MEGA Tegels & Badkamers
MEGA Tegels & Badkamers is een professionele speler in Nederland op het gebied van tegels, badkamers en aanverwante producten. MEGA Tegels & Badkamers is gespecialiseerd in het aanbieden van ruim 1.000 verschillende soorten tegels. In haar MEGA stores van tenminste 1.000 m≤, is het bedrijf bijna altijd in staat om de tegels direct uit voorraad te leveren. MEGA Tegels & Badkamers levert naast haar tegels ook prachtige badkamers van nagenoeg alle gerenommeerde merken, compleet geÔnstalleerd door de professionele partners van MEGA Tegels & Badkamers.

Ben jij de perfecte match voor deze formule?
MEGA Tegels & Badkamers is op zoek naar enthousiaste ondernemers die zelfstandig een vestiging kunnen leiden, de ambitie hebben om lokaal het verschil te maken en een excellente service hoog in het vaandel hebben staan.
Eisen aan de ideale kandidaat (must):
- Ruime leidinggevende ervaring, bij voorkeur in sales en/of retail gerelateerde branches
- Ondernemend, doelgericht en besluitvaardig
- MBO werk- en denkniveau

De ideale MEGA Tegels & Badkamers kandidaat:
- Teamspeler en motivator
- Goede communicatieve en sales vaardigheden
- Flexibel (geen 9-tot-5-mentaliteit)
- Voldoende empathisch vermogen

Pas jij binnen dit profiel? Dan helpen wij jou graag verder; neem contact met ons op of vraag vrijblijvend het informatiepakket aan! Voor meer informatie stuur een mail naar info@customerfactory.nl of†kijk op www.megategel.nl. †

Bestel het informatiepakket

Foutmelding  
 
Bedrijfsnaam
Voor en achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.