• Sijgje afb

Sijgje

Bij Proeflokaal Sijgje kunnen gasten kiezen uit acht voor-, hoofd-, en nagerechten en diverse specials. De gast kan voor een scherpe prijs een eigen 3-gangenmenu samenstellen. De gerechten op de menukaart zijn zorgvuldig gekozen en er is altijd een ruime keuze. Sijgje serveert naast overheerlijke authentieke gerechten ook speciale wijn- en biersoorten!

Het verhaal achter Sijgje
Sijgje is vernoemd naar de schoonmoeder van eigenaar Claudio Houtman: Sijgje Pietertje de Baat, een tuindersvrouw die heerlijke gerechten kon bereiden. Deze authentieke gerechten komen uiteraard terug op de menukaart, bestaande uit klassiekers uit grootmoeders tijd, zoals het stoofpotje en de vlaflip. Verder is de menukaart Frans-Hollands en bevat diverse vlees- vis- en vegetarische gerechten die bij iedereen goed in de smaak vallen. Bij Sijgje worden alle gerechten uitsluitend met verse producten bereid in de open keuken.
Momenteel heeft Sijgje vier goedlopende vestigingen in Leiden, Voorburg, Delft en Voorhout. De inrichting van de vestigingen bestaat uit een combinatie van modern en oud. De nostalgische elementen, zoals een klassieke tv, de bekende radio’s van vroeger en veel oude foto’s vind je terug in elk restaurant. Op deze manier wil Sijgje een echt huiskamergevoel voor haar gasten creëren!

Franchisenemer worden bij Sijgje?
Deel jij net als Sijgje Pietertje de Baat diezelfde passie voor authentieke gerechten? Lijkt het jou leuk om je eigen horecazaak te runnen? Wij helpen jou graag verder! Voor meer informatie kun je mailen naar naar info@customerfactory.nl of bellen naar 070-3453430

Bestel het informatiepakket

Foutmelding  
 
Bedrijfsnaam
Voor en achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.