• NIEUW logo-SATEBAR 2015

Satebar

Sate, served the best way!


Satebar biedt haar gasten goede, lekkere en betaalbare Indonesische gerechten aan. Naast de bekende satés staan er ook veel andere gerechten op de kaart. Er is keuze uit verschillende vlees-, groente- en rijstgerechten uit de befaamde Indonesische keuken. De gast kan kiezen voor een gerecht van de kaart, maar kan ook zelf een complete maaltijd samenstellen.


Bij Satebar hangt alles af van de wensen en behoeften van de gast. Zo maakt het concept uitsluitend gebruik van verse ingrediënten en duurzaam vlees van Tante Door. Ook zijn de vestigingen van Satebar afgestemd op deze wensen en behoeften. Het concept bestaat uit drie unieke formules, met ieder hun eigen karakter. Zo kan de gast terecht in het moderne Satebar Restaurant, de snelle Satebar Express en de Satebar To Go, gericht op gemak. Even snel iets eten of langer tafelen: Satebar is er het juiste adres voor!


Droom jij ook van je eigen zaak? Wil jij graag mensen blij maken met overheerlijke saté? Word franchisenemer bij Satebar! Vul hieronder je gegevens in, dan nemen wij spoedig contact met je op!

Bestel het informatiepakket

Foutmelding  
 
Bedrijfsnaam
Voor en achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.