• 30ml-logo-zonder-buitenlijn2

30ml

Bij 30ml ligt de focus op het maken van de mooiste koffies en dat begint met de perfect gebrande koffiebonen. 30ml is expert in koffie branden. Daarnaast biedt 30ml een uitgebreide lunch- en borrelkaart met goede wijnen en bieren en versgemaakte lekkernijen. Het gevoel van een tweede huiskamer, dat is wat 30ml biedt. Uiteraard kunnen mensen hun favoriete koffie, broodjes en zoetigheden ook meenemen.

Hoe het begon
De koffie bij 30ml is speciaal. 30ml beschikt over een professionele koffiebrander waarmee de groene koffie van diverse hoogwaardige leveranciers van specialty coffee zelf wordt gebrand tot de perfecte blend of een single estate van je favoriete boon. Met de opening van de eerste zaak aan de Mariastraat en de verhuizing hiervan naar het Vredenburg is 30ml inmiddels een begrip in Utrecht. En ook in de rest van Nederland, want 30ml heeft de 9e plek op de nationale koffietest van het AD verworven.

De franchiseformule 30ml
Je heerlijk thuis voelen, onder het genot van het perfect gebrande én gezette kopje koffie. Dat is waar 30ml voor staat. 30ml wil de mooiste koffiesoorten maken voor zoveel mogelijk mensen, alleen de beste koffiebonen uit de mooiste streken worden voor de ultieme koffie gebruikt. We proberen van ieder verblijf een feestje te maken en ondersteunen de 30ml ondernemers met een uitgebreide kaart, waar zowel dranken als ontbijt- en lunchgerechten op staan. Daarnaast ondersteunt 30ml met training en coaching en bijvoorbeeld de inkoop. Hiermee heb je als 30ml ondernemer de juiste ingrediënten voor een succesvolle zaak.

Ben jij een perfecte match voor deze formule?
30ml zoekt energieke, ambitieuze ondernemers. Iemand die kansen herkent en benut op zowel de landelijke als de lokale markt. Een persoon die in staat is om cijfers te lezen en juist te interpreteren. Iemand die de beste wil zijn en hier hard voor durft te werken.
De ideale 30ml kandidaat:
- Heeft leidinggevende ervaring;
- Heeft minimaal MBO opleidings- of denkniveau
- Heeft ervaring op de ‘horecavloer’;
- Beschikt over ondernemerscapaciteiten en eigen vermogen om te investeren;
- is creatief, flexibel, klantgericht en gedreven.
Heb jij altijd al je eigen 30ml vestiging willen hebben en herken jij jezelf binnen dit profiel? Neem dan nu contact met ons op of vraag vrijblijvend het informatiepakket aan!

Bestel het informatiepakket

Foutmelding  
 
Bedrijfsnaam
Voor en achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.