• Pinchos website

Pinchos

Pinchos is een van origine Zweeds restaurant. Pinchos beschikt over meer dan 27 vestigingen in Zweden en brengt haar formule graag naar Nederland. Pinchos is een restaurant met gerechten die afkomstig zijn uit de hele wereld. Pinchos zorgt ervoor dat de bezoeker zich gelijk thuis voelt op het moment dat hij of zij het restaurant binnen loopt.

Hoe het begon
Pinchos is ontstaan dankzij Señorita Fernanda Pincho. Haar ouders hadden een eigen tapasbar en Fernanda was hier ook werkzaam. Na een tijdje besloot Fernanda om te gaan reizen. Ze bezocht allerlei soorten landen en maakte kennis met verschillende culturen. Met name de diverse gerechten en kruiden spraken de wereldreiziger aan. Na een tijdje kwam Fernanda een circus tegen. Ze besloot er te gaan werken als kok en kookte er allerlei gerechten die ze tijdens haar reis heeft ontdekt en geleerd.

Na elk optreden van het circus maakte Fernanda een heerlijk gerecht waar elke werknemer van het circus van kon genieten. Deze gerechten kregen al snel de naam Pinchos.

De franchiseformule Pinchos
Pinchos is een restaurant met verschillende soorten kleine gerechten. Onder het motto niemand houdt van alles, maar iedereen houdt van iets, stelde Pinchos een menu samen van verschillende soorten gerechten uit de hele wereld, van Spaanse quesadilla, Japanse sashimi, Hongaarse biefstuk tot Franse crème brûlée. En dit alles in tapasstijl, zodat de klant meer kan genieten van de culinaire hoogstandjes van over de hele wereld.

De Pinchos App
Pinchos beschikt over een bijzondere app waarin de klant kan reserveren en bestellen. De app op de telefoon is de ober voor de bezoekers. De bezoeker kan haar bestellingen doen via de app, dit komt terecht bij de keuken en vervolgens wordt het bereid. Zodra het gerecht klaar is krijgen de bezoekers een melding via zijn of haar telefoon en kunnen zij het eten ophalen.

Bent u geïnteresseerd?
Pinchos zoekt een Master Franchisee om haar unieke formule uit te rollen in Nederland. Heeft u interesse? Laat dan nu uw gegevens achter en wij nemen op korte termijn contact met u op.

Bestel het informatiepakket

Foutmelding  
 
Bedrijfsnaam
Voor en achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.