• Logo-doppio-espresso beeldmerk

Doppio Espresso

Doppio Espresso is een gezellige espressobarketen met de lekkerste koffie, thee, taarten en broodjes. Bij Doppio Espresso zijn ze continu op zoek naar het lekkerste kopje koffie. De koffiebonen van Doppio Espresso zijn van topkwaliteit en worden zorgvuldig geselecteerd. Naast overheerlijke koffie biedt Doppio Espresso ook de meest unieke theesoorten en diverse sappen aan. Bovendien kun je er genieten van rijkelijk belegde broodjes, salades en andere lekkernijen. Doppio Espresso draait om de beleving van de gast. Elke kop koffie, elke kop thee, elk broodje wordt speciaal voor jou gemaakt.

Hoe het begon
Groningen is de plek waar het allemaal begon voor Doppio Espresso. In 2007 opende het bedrijf haar eerste vestiging. Al snel veroverde Doppio Espresso de harten van talloze koffieliefhebbers met als gevolg de overwinning in de Nationale Koffietest in 2008. Inmiddels heeft Doppio Espresso Nederland veroverd met 28 vestigingen verspreid over het land.

De franchiseformule Doppio Espresso
Doppio Espresso biedt de klant een hartelijke en gastvrije ervaring. Doppio Espresso heeft oog voor perfectie en neemt haar gasten mee in een unieke smaak- servicebeleving. Doppio Espresso streeft ernaar om de beste te zijn in kwaliteit, service en beleving. De franchiseformule heeft diverse nationale en internationale prijzen in ontvangst mogen nemen en is nog lang niet klaar.

Ben jij de perfecte match voor deze formule?
Ben jij een echte horecaliefhebber met oog voor perfectie? Heb jij een passie voor koffie en ondernemen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Geïnteresseerd? Laat dan nu jouw gegevens achter en vraag het informatiepakket aan!

Bestel het informatiepakket

Foutmelding  
 
Bedrijfsnaam
Voor en achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.