• Logo

Foodmaster

Foodmaster is de fastfoodspecialist van Nederland. Met een ruim assortiment van A-merken aan snacks, frites en hamburgers doet Foodmaster haar naam eer aan. In de vestigingen van Foodmaster kan je genieten van de beste frites, hamburgers en snacks. Vooral de hamburgers van Foodmaster zijn een echte aanrader. Ben jij niet zo’n hamburgerliefhebber? Geen probleem! Bij Foodmaster is er voor ieder wat wils.

Hoe het begon
Utrecht is waar het allemaal begon voor Foodmaster. In haar eerste vestiging, die in 1997 werd geopend, verkocht Foodmaster al snel de lekkerste frites, hamburgers en snacks. Het succes van Foodmaster bleef niet onopgemerkt en al snel groeide foodmaster uit tot een gevestigde naam in de horecabranche. In 2007 is Foodmaster gaan samenwerken met franchiseorganisatie FHC.
Imiddels beschikt Foodmaster over 45 vestigingen waar je kan komen genieten van de lekkerste frites, snacks en hamburgers!

De franchiseformule Foodmaster
Foodmaster is dé fastfoodspecialist. Kwaliteit is één van de belangrijkste woorden in het woordenboek van Foodmaster. Het is dan ook niet voor niets dat de fastfoodspecialist alleen werkt met A-merken. De maaltijden van Foodmaster bestaan voornamelijk uit heerlijke frites, salade en vlees.
Zin in een lekker patatje maar ben je te lui om het op te halen? Dat begrijpen ze bij Foodmaster maar al te goed. Daarom kan je bij Foodmaster ook online bestellen via de app, website of thuisbezorgd.nl.

Ben jij de perfecte match voor deze formule?
Foodmaster is op zoek naar enthousiaste ondernemers met een passie voor eten en drinken. Ben jij dit en beschik je daarnaast over MBO werk- en denkniveau en minimaal zes maanden werkervaring bij een fastfoodketen?

Dan helpen wij jou graag verder; neem contact met ons op of vraag vrijblijvend het informatiepakket aan! 

Contact
Telefoonnummer: 070 – 345 34 30
E-mailadres: info@customerfactory.nl
Website: http://www.foodmaster.nl/

Bestel het informatiepakket

Foutmelding  
 
Bedrijfsnaam
Voor en achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.