• Kaldi Logo SM

Kaldi

Lekkere koffie- en thee en dan niet een maar vele verschillende soorten, leuke producten rondom thee en koffie en goed advies, Kaldi heeft het allemaal. Bij Kaldi hechten wij veel waarde aan een perfect kopje koffie of thee. Daarom werken wij alleen met de beste producten.

Bij Kaldi staan kwaliteit en gastvrijheid hoog in het vaandel. Wij nodigen de consument graag uit om in onze vestigingen te genieten van een overheerlijk kopje koffie of thee. Aan de hand van deskundig advies helpen wij de consument op weg naar het perfecte kopje koffie of thee in onze vestiging, maar ook zeker voor thuis.

Hoe het begon
Kaldi heeft haar bestaan te danken aan de ondernemer Hans Tietema. Hans merkte dat Nederland tot een van de landen behoort met de hoogste koffieconsumptie per persoon. Met zijn kennis creëerde hij een unieke plek voor Kaldi binnen de Nederlandse koffiemarkt.

De franchiseformule Kaldi
De kortste weg naar het perfecte kopje koffie of thee. Dit is waar Kaldi voor staat. Dankzij haar grote assortiment aan diverse koffie- en thee smaken is Kaldi in staat de consument te adviseren van deskundig advies. Kaldi is dan ook niet voor niets dé plek waar het genieten, zowel in de vestiging als thuis of op de zaak, samen gaan.

Kaldi streeft er naar om iedereen te laten genieten rondom ‘goede’ koffie en thee. Dankzij de unieke formule biedt Kaldi de consument de mogelijkheid om het perfecte kopje koffie te creëren. In onze vestigingen helpen wij je graag met het samenstellen en proeven van het perfecte kopje koffie of thee. Ook geven wij de consument graag advies om ook thuis te genieten van de unieke smaak van Kaldi.

Ben jij de perfecte match voor deze formule?
Kaldi is op zoek naar echte ondernemers die communicatief sterk zijn en graag met mensen in contact komen. Heb jij een passie om te verkopen en werk jij graag met mensen? Vraag dan nu informatie aan!

De ideale Kaldi kandidaat: 

- Gastvrij, enthousiast en klantgericht;
- Passie voor verkoop;
- Ondernemend, doelgericht en besluitvaardig;
- Minimaal MBO werk- en denkniveau.
- Teamspeler en motivator;
- Communicatief sterk;

Heb jij altijd al je eigen Kaldi vestiging willen hebben en herken jij jezelf binnen dit profiel? Neem dan nu contact met ons op of vraag vrijblijvend het informatiepakket aan!

Bestel het informatiepakket

Foutmelding  
 
Bedrijfsnaam
Voor en achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.