• BUDGETBROODJES 2014 01

Budget Broodjes

Budget Broodjes maakt het lokale bedrijfsleven en particulieren blij met goede, lekkere en betaalbare broodjes, lunchgerechten en tussendoortjes. Budget Broodjes is een franchiseformule. Momenteel zijn er zeven vestigingen in Aalsmeer, Alkmaar, Almere, Haarlem, Beverwijk, Zoetermeer en Hoorn. Dat smaakt naar meer! We zijn dan ook op zoek naar gedreven ondernemers. Ondernemers die in hun eigen stad aan de slag willen met de Budget Broodjes formule.

Als ondernemer bij Budget Broodjes profiteer je van de uitgekiende formule. Dit betekent onder andere een compleet samengesteld Budget Broodjes assortiment, centrale inkooppartners, een geavanceerd automatiseringssysteem en centrale marketing waaronder de website met een online bestelmogelijkheid voor klanten. Daarnaast kun je rekenen op de uitgebreide support vanuit de centrale organisatie. Die support bespaart jou veel tijd. Tijd die jij op jouw beurt aan je klanten kunt besteden. Heel belangrijk, want de service aan klanten is een van de pijlers van de Budget Broodjes formule. Ons uitgangspunt is ‘beknibbel nooit op de belangrijkste formulepijlers’. Naast service zijn dat bij Budget Broodjes het product, de ingrediënten, de bereiders en de bezorging. Zo word jij hét broodjesadres in jouw stad!

Wil jij je boterham verdienen met Budget Broodjes? Heb jij het in je om als zelfstandig ondernemer een vestiging van Budget Broodjes te runnen? Dan komen wij graag met je in contact!

Meer informatie?
Mail
info@budgetbroodjes.nl
Bekijk www.budgetbroodjes.nl

Bestel het informatiepakket

Foutmelding  
 
Bedrijfsnaam
Voor en achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.