• EAZIE 2

eazie

eazie is een healthy fastfood concept waar je je dagelijkse portie vitamines kunt krijgen. eazie serveert snel heerlijk frisse salades, smaakvolle wraps, vitaminerijke smoothies en verrassende rijst- en noedelmaaltijden rechtstreeks uit de wok. Alle ingrediënten van eazie zijn van de beste kwaliteit en worden dagvers aangeleverd door nauwkeurig geselecteerde leveranciers. eazie is snel, gezond, multicultureel en heeft een goede prijs/kwaliteitverhouding.

Alles bij eazie draait om vers en een bewuste, individuele keuze. Je stelt zelf je gerecht samen en daarbij word je geholpen door de vriendelijke medewerkers. De maaltijd wordt direct bereid en kan naar keuze in het moderne restaurant worden gegeten of in handige verpakkingen worden meegenomen. Tegenwoordig kun je zelfs de op je eigen bank genieten van een eazie gerecht, dankzij de bezorgservice. eazie come, eazie go.

Momenteel is eazie met 17 vestigingen in de Randstad vertegenwoordigd. De vestigingen bevinden zich op goede locaties in of rond het centrum. De huidige vestigingen zijn deels eigen vestigingen en deels franchisevestigingen. Franchisenemers van eazie kunnen rekenen op een full service dienstenpakket van de franchisegever. Voor, tijdens en na de start van jouw eazie franchisevestiging staat het franchiseteam jou met raad en daad ter zijde.

Zit jij vol ondernemersambitie en wil je met het healthy fastfood concept van eazie de Nederlandse markt veroveren? Zet dan nu de eerste stap en vraag het franchisepakket van eazie gratis aan!

Meer informatie?
Mail       info@eazie.nl
Bekijk   www.eazie.nl

Bestel het informatiepakket

Foutmelding  
 
Bedrijfsnaam
Voor en achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.