• ANNEMAX

Anne&Max

Even rustig de krant lezen of gezellig met wat vrienden bijkletsen onder het genot van een lekker kopje koffie? Dan ben je bij Anne&Max aan het juiste adres. Anne&Max is dé plek waar je 7 dagen per week terecht kan voor een ontspannen gevoel op de kernmomenten van jouw dag: ontbijt, lunch en borrel!

Hoe het begon

Anne&Max is al meer dan 10 jaar een bewezen concept. In 2005 opende Wobbe van Zoelen de eerste deuren van Anne&Max. Al snel bleek Anne&Max een enorm succes te zijn. In 2012 opende Anne&Max dan ook haar eerste franchise. Onderhand telt Anne&Max 13 vestigingen met daaronder één ‘To Go’ vestiging. Anne&Max blijft groeien en behoort tot één van de snelgroeiende huiskamerconcepten van het moment.

De Franchiseformule Anne&Max
Anne&Max is een Fresh Food & Coffee Café waar iedereen 7 dagen per week welkom is. Van ontbijt en lunch tot borrelen en samen lekker bijpraten. Anne&Max zorgt voor lichte, gezonde en verse producten voor elk moment van de dag. Alle taarten, scones, soepen en meer worden in eigen keuken vers bereid. Anne&Max werkt alleen met de meeste verse, authentieke en gezonde producten. Bij Anne&Max gaan klanten vrolijker en energieker de deur uit, dan dat zij zijn binnengekomen!

Ben jij de perfecte match voor deze formule?
Anne&Max is op zoek naar enthousiaste en ervaren ondernemers die dezelfde waarden delen. Jij hebt passie voor het vak en bent gedreven. Leidinggevende horeca-ervaring is dan ook van essentieel belang.

De ideale Anne&Max kandidaat:
- Klantgericht en gastvrij
- Gaat voor kwaliteit
- Betrokken, zelfstandig en gedreven
- Leidinggevende horeca-ervaring

Pas jij binnen dit profiel? Dan helpen wij jou graag verder.
Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend het informatiepakket aan!

Contact
Telefoonnummer: 070 – 345 34 30
E-mailadres: info@customerfactory.nl
Website: www.annemax.nl

Bestel het informatiepakket

Foutmelding  
 
Bedrijfsnaam
Voor en achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.