• Bagels Beans Logo April 2016 (Nieuw)

Bagels & Beans

Bagels & Beans is de vriendelijke, tikkeltje eigenwijze horecaformule, waar aandacht en kwaliteit centraal staan. Voor rijkbelegde bagels, spetterverse sappen, de beste koffie, biologische theesoorten, bijzondere boosters, heerlijke ontbijtjes en tapas ben je bij Bagels & Beans aan het juiste adres.

Zoals Bagels & Beans in 1996 in haar eerste vestiging aan de Ferdinand Bolstraat werkte, werkt zij nog steeds: bewust en met aandacht voor de dingen. Bagels & Beans is altijd op zoek naar het verhaal achter de producten. Kwaliteit gaat voor kwantiteit. Hierbij past meer vanuit het hart werken dan vanuit het hoofd. En het streven naar beter en meer verantwoord. De formule staat voor hard werken, plezier maken, rust om je heen creŽren, gezond leven en genieten. Met†meer dan†60†vestigingen door het hele land en altijd nieuwe vestigingen in voorbereiding heeft Bagels & Beans het gezicht van de traditionele lunchroom definitief veranderd.

Spreekt†het gedachtengoed†van Bagels & Beans je aan en is een eigen Bagels & Beans jouw ambitie?
Dan willen we je heel graag ontmoeten.
Via www.bagelpower.nl kun je meer lezen over de franchiseformule Bagels & Beans. Je kunt ook vrijblijvend het aanvraagformulier invullen. Na ontvangst van het formulier nemen we snel contact met je op.

Meer informatie?
Mail†††††††franchise@bagelsbeans.nl
Bekijk††† www.bagelsbeans.nl